Bästa bilen för sportfamiljen

En bra bil underlättar mycket för en familj. Är ni en sportig familj som fraktar hockeybagar, ridsadlar och som åker på äventyr? Då vill ni ha en bil som både drar lite och slukar mycket bagage, samtidigt som den är riktigt bekväm att åka i.

Bil för att användas

Familjer kan verkligen nöta på bilen, både invändigt och utvändigt. Det blir många korta sträckor, men även långsemestrar och roliga äventyr till vardags. Bilen måste tåla att åka på lite skumpiga vägar, ta sig fram till en mysig badstrand för sommarens alla simturer och även fixa en brantare backe i fjällen vintertid. Förutom att den också ska underlätta vardagen för er. Det finns en orsak till att kombin varit den stora familjebilen fram till nyligen. Nu är det många familjer som satsar på en SUV eller en större och högre kombi. Det är skönt att köra en bil med bra markfrigång. Som förälder vill du också köra en bil som är säker och där ni kommer upp en bit från vägen. Du hittar en rejäl familjebil på Riddermark Bil som har ett stort sortiment av begagnade bilar att välja mellan: från Mercedes GL och Tesla till VW och Audi SQ5. Bra bilar som tar er överallt.

Få plats med allt

Som familj är det smart att köpa en bil som slukar både väskor och matkassar, och gärna kan dra ett släp eller en husvagn. Barn gillar ju också att ta med sina kompisar på kortare resor och då är det skönt om alla i bilen kan sitta bekvämt. Om ni håller på med sport blir det ofrånkomligt både mycket bilkörning, packning och folk som ska med. Träning, tävlingar, läger och familjeäventyr.

Bil för äventyr

Människor som gillar sport brukar också gilla äventyr. Det är så mycket lättare att bestiga ett berg om ni har en bil som tar sig fram, som ni inte måste parkera bara för att det blir lite gropigt. Ni ska göra en paddeltur. Med en SUV kan ni enkelt backa ner släpet med kanoterna till vattnet. Lasta av, paddla och sedan bara lasta på kanoterna efter paddelturen. Även om det är lite sluttning klarar bilen sedan att köra upp med både er och kanoterna till vägen utan problem.

Relaterade inlägg